Pilihan Kain Lycra Corak

Sila pilih kain yang mana satu untuk ditempah dengan menyatakan kin yang berkenaan. Yang dah habis saya remove gambar.

 

Lycra Corak Butterfly Kuning Cair

Lycra Corak Kotak-kotak Warna-warni

Lycra Corak Ala Batik Pink

Lycra Corak Butterfly Turquiose

 

8 responses

    • Cik Erin,
      Tu sebenarnya contoh kain yg available untuk orang tempah buat tudung…kain tu ada lagi saya belum potong…..kalau nak beli kain tu pun boleh….hmmm…saiz yg saya 1.6 meter x 1.04 meter…nak beli ke? Semeter saya nak jual RM30.00..ni lycra yg lembut dan sejuk, bukan macam kebanyakan kain lycra plain yg orang selalu buat tudung instant tu..

  1. Assalamualaikum..
    Nak tanya, masih ambil tempahan tudung lagi ker? Saya minat nak tempah kain lycra corak butterfly turquoise n nak guna awning EC1/EC5 @ EC7 mana yang sesuai…saya minat awning ala inggeris ni..kalau dibuat tudung twist saiz XXL boleh ker? Selalu ambil harga RM brapa?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s