Produk baru saya..telekung 2 lapis

Ni produk baru saya…telekung ni dilapiskan dengan selapis kain cotton yang lain di bahagian dalam untuk kasi tebal sikit, jadi tak nampak berbayang bahagian tengkuk kita….kalau pakai telekung macam ni tak payahla nak pakai tudung lagi kat dalam telekung tu..lagi mudah kan…baru ja habis jahit ni..telekung ni dibuat dari kain kapas bermutu tinggi, ada corak bunga ros timbul…ni ada saya letak gambar sikit tapi maybe tak clear sangat, almaklumla guna kamera murah, bukan kamera photography yg mahai-mahai tu..sesuai untuk kegunaan harian mahu pun untuk yg nak buat umrah/haji.

Ni gambar sangkut kat almari buku rumah saya ni..ni untuk tunjuk keseluruhan bentuk dan rupa paras telekung tulah..

Nampak tak motif bunga ros yg comel lote tu? Belek-belekla sikit…

Gambar ni menunjukkan lapisan kain yang disambung di bahagian dalam.

Ni pulak gambar sambungan tu dari luar

Yang ni biasalah, telekung bahagian muka dari tepi.

Tulah sedikit sebanyak butiran pasal telekung 2 lapis yg saya jahit sendiri. Boleh kalau nak tempah, email saya or sms or call saja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s