Pengumuman tudung lycra

Semua yg saya upload sebelum ni semua dah habis diborong oleh Mak Tam dari Bertam Perdana, Penang…dia ni businesswoman….saya akan jahit yg baru dan upload dari masa ke semasa..terima kasih

Advertisements

Jom tengok tudung yang dah siap lagi 6 helai….

Jomlah cuci mata tengok tudung-tudung saya ni…dah lama siap, ni baru nak upload kat sini…

 

 

Lagi-lagi tudung…

Ada lagi, ada lagi yang baru siap….produktif hari ni…

 

Satu tudung labuh, satu tudung sederhana

Berhempas pulas semalam walaupun selsema (hujan selalu ni)…dapat lagi 2 helai tudung kaler kelabu..ini dia gambar-gambarnya…

Tudung Lycra Plain Oren

Ni ada siap lagi dua helai. Biasanya dua helailah siap dalam sehari kalau buat secara sambilan sambil buat kerja rumah tu. Pernah jugak sampai sehari tujuh helai..tapi kalut jugakla nak juggle dengan menjahit dan budak-budak ni…

Yg ni sehelai RM25.00….kainnya lain sikit daripada yang kita biasa jumpa tu..yg ni ada stripe dan bintik-bintik halus…lagi lembut dari lycra biasa tu….

Siap lagi dua helai tudung….

Saya sempat siapkan lagi dua helai tudung..kaler pink..awning kaler pink nak purple sikit…labuh dari dagu ke hujung tudung ialah 40cm dan luas muka ialah 25cm diukur dari tepi. Kain ni lembut dan meregang banyak sikit sebab dia lembut, so kalau siapa biasa pakai 27 – 28 cm tu, this one will be just nice.

Sehelai RM30.00, tambah RM5.00 untuk kos pos.

Ada lagi tudung baru siap dijahit tadi

Tudung Lycra Baru Siap (RM30.00 sehelai,tambah RM5.00 untuk pos).

Ni ada tudung yg saya baru siap jahit, ada dua helai, sama saiz. Saiz muka diukur dari tepi ialah 24cm dan labuh tudung dari dagu ke hujung tudung ialah 40cm.

Corak kain ialah butterfly dan kaler ialah biru turquioise. Kain lycra ni bukan yg biasa kita beli yg ada jalur-jalur halus tu. Insya-Allah puas hati kalau pakai.

Tudung lycra baru siap…beli lebih dari satu tudung, kos pos percuma (Update: semua tudung di bawah sudah habis)

L1: RM35.00 Lycra lembut dan sejuk dipakai

L2: RM35.00 Yang ni pun lembut kain dia, bukan macam kebanyakan lycra yg biasa dijual.

L3: RM35.00 Material sama dengan yang kat atas, awning saja yang lain.

L4: RM35.00 Awning English Cotton yang bermutu tinggi, tidak mengecut setelah dibasuh.

L5: RM45.00 Saiz yang ni besar daripada biasa. Lycra ni cantik, tebal.

L6: RM30.00 Lycra kaler hijau pucuk pisang

L7: RM35.00 Awning English Cotton

L8: RM35.00 Awning English Cotton Corak Geometri

L8: RM45.00 Awning English Cotton, saiz besar

L9: RM30.00  Lycra Plain

L10: RM35.00

L11: RM35.00

L12: RM45.00 Kain lycra lembut dan gebu dengan motif rama-rama

L13: RM30.00

L14: RM35.00

L15: RM30.00 Purple tua

L16: RM30.00 Putih

L17: RM30.00 Putih

L18: RM30.00