testing

target=”_blank”

Advertisements

Projek terbaru saya…menjahit baju kanak-kanak

Teruja sungguh dengan projek dan hobi saya yg baru ni..rasa macam siang malam nak menjahit saja..nilah antara hasilnya yg dah siap..

Telekung tempahan Rahila dari Ipoh sudah siap..

Telekung ni saya sertakan sekali dengan kain..kain pun ada getah, jadi senanglah nak dipakai…fabrik ni ada motif bunga timbul…saya lapiskan dengan sehelai kain lagi untuk mengelakkan nampak berbayang tengkuk ketika solat..

 

Siap Dah Corak Daun

target=”_blank”

Happy Birthday Maryam Jameelah..you turned one year old today

Hari ni genapla umur anak bongsu saya (so farla..heheheh..mana tau kot-kot ada rezeki lagi)… sini..Jameelah ni fully breastfeed sebab saya tak kerja lagi dah..work from home saja kan..dialah yg paling bertuah diantara anak-anak saya yang lain…

Tempahan dari Nor Rizal..siap 3 am pagi tadi

Nor dah nak balik JB tengahari ni, petang semalam baru dapat contoh tudung tu, kalutla sikit nak siapkan. Dia nak sebijik ikut contoh Aryani favorite dia…pagi ni akan dihantar kepada husband dia kat Twin Towers, Tower 2. Harapnya Nor puas hati..tq

Yang dua tudung pertama ni adalah hasil jahitan saya

Yang kat bawah ni ialah sampel Aryani oleh Nor Rizal